Redskabspriser er ikke gældende ring for aktuelle priser

Ring på:

96 14 04 44​

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 96 14 04​ 44 eller send os en email på mo@mo-i.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os​

MO Implements A/S er etableret 1. Januar 2002. MO Implements er importør og det vil sige at vi har samlet det program, inden for maskiner til landbrug, skovbrug og entreprenørbranchen, som vi mener er bedst. Vores produkter sælges og serviceres via maskinforretninger. Vi har et stort bredt lager af de mest gængse produkter således at vi altid klarer en hurtig og smidig levering. Samtidig har vi et bredt udvalg af reservedele til de produkter vi arbejder med, for at sikre vore brugere bedst muligt.

Vi beskæftiger i dag fem mand fordelt på administration, salg, lager og teknisk support, og I er altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores speciale er redskaber til alle typer af læssemaskiner. Det vil sige både redskaber til frontlæssere, læsse -og gravemaskiner. En stor del af disse får vi selv produceret, hvorfor vi oftest kan imødese specielle ønsker.​

Siden maj 2002 har vi været skandinavisk importør af Hauer frontlæssere fra Østrig, der er et familieejet firma, som har produceret frontlæssere og redskaber siden 1962. Maschio Gaspardo er Italiens og en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner og her er ligeledes mangeårige relationer. Med Maschio Gaspardo er vi førende inden for bl.a. såteknik, præcissionssåning og specialsåmaskiner, ligesom der er store kompetencer inden for mulchløsninger og jordbearbejdning.

Udover ovenstående har vi bl.a. indpakkere fra Østriske Goweil, grenknusere og hydrauliske mulchere fra TMC Cancela i Spanien, græsmarksafpudsere fra Iriske Flemming samt et bredt udvalg af redskaber fra Norje Smedie Fabrik, tyske Duevelsdorf samt Vetter. For yderligere information er I altid velkommen til at kontakte os på 96140444, besøge os på vor adresse, se mere her på siden samt følge os på Facebook.

Med venlig hilsen,

MO Implements A/S​

MO Implements importerer maskiner og redskaber til land -og skovbrug, entreprenører samt anlægsgartnere. Alle maskiner sælges gennem maskinforretninger.

Firma info

​MO Implements A/S

Ulvevej 24C, 7800 Skive

CVR: 26350689

Se rute på Google Maps

Tlf. nr.: (+45) 96 14 04​ 44

Email: mo@mo-i.dk

Åbningstider:

Mandag – torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-14.00

Vagt telefon : 96140444