Fortæl os om dit projekt og modtag et uforpligtende tilbud.

Om os​

MO Implements A/S er etableret 1. Januar 2002. MO Implements er importør og det vil sige at vi har samlet det program, inden for maskiner til landbrug, skovbrug og entreprenørbranchen, som vi mener er bedst. Vores produkter sælges og serviceres via maskinforretninger. Vi har et stort bredt lager af de mest gængse produkter således at vi altid klarer en hurtig og smidig levering. Samtidig har vi et bredt udvalg af reservedele til de produkter vi arbejder med, for at sikre vore brugere bedst muligt.

​Vi beskæftiger i dag fem mand fordelt på administration, salg, lager og teknisk support, og I er altid mere end velkommen til at kontakte os. Vores speciale er redskaber til alle typer af læssemaskiner. Det vil sige både redskaber til frontlæssere, læsse -og gravemaskiner. En stor del af disse får vi selv produceret, hvorfor vi oftest kan imødese specielle ønsker.​

Siden maj 2002 har vi været skandinavisk importør af Hauer frontlæssere fra Østrig, der er et familieejet firma, som har produceret frontlæssere og redskaber siden 1962. Maschio Gaspardo er Italiens og en af verdens største producenter af landbrugsmaskiner og her er ligeledes mangeårige relationer. Med Maschio Gaspardo er vi førende inden for bl.a. såteknik, præcissionssåning og specialsåmaskiner, ligesom der er store kompetencer inden for mulchløsninger og jordbearbejdning.

​Udover ovenstående har vi bl.a. indpakkere fra Østriske Goweil, grenknusere og hydrauliske mulchere fra TMC Cancela i Spanien, græsmarksafpudsere fra Iriske Flemming samt et bredt udvalg af redskaber fra Norje Smedie Fabrik, tyske Duevelsdorf samt Vetter. For yderligere information er I altid velkommen til at kontakte os på 96140444, besøge os på vor adresse, se mere her på siden samt følge os på Facebook.

​​

Med venlig hilsen,

MO Implements A/S​

Kvalitet og optimeret

Vi stræber altid efter et produkt program som er sammensat og optimeret efter nutidens behov og ønsker

Hurtig levering

Vi klarer altid en hurtig og smidig levering.

Bredt sortiment

Vores speciale er redskaber til alle typer af læssemaskiner

Råd og vejledning

Vi giver altid gerne råd og vejledning når skal vælge et redskab eller en maskine

​​Vil du se mere af vores arbejde?

Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver og lækre tilbud.

​Kontakt MO Implements A/S

Få tilsendt gratis tilbud på et produkt

Hos MO Implements A/S har vi altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Du er velkommen til ringe til os på telefon 96 14 04 44. Du kan også sende os en e-mail til mo@mo-i.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

MO Implements A/S importerer maskiner og redskaber til land -og skovbrug, entreprenører samt anlægsgartnere. Alle maskiner sælges gennem maskinforretninger.

Kontaktoplysninger

MO Implements A/S

Ulvevej 24c, 7800 Skive

Klik her for rutevejledning

Telefon: 96 14 04​ 44

E-mail: mo@mo-i.dk

Åbningstider

Mandag – torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-14.00