Græsmarks brakpudser fra Fleming Agri-Products

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 96 14 04​ 44 eller send os en email på mo@mo-i.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Hos MO Implements A/S kan du købe en brakpudser fra Fleming Agri-Products i Nordirland. Vi har stor ekspertise i at levere alle former for græsmarkpudsere til landbrug, maskinstationer og landskabspleje i hele Danmark.

En Fleming brakpudser er en enkel og robust maskine, som har direkte træk uden remme.​

Kraftige og regulerbare knive på en Fleming brakpudser

En brakpudser fra Fleming er udstyret med meget kraftige knive, der nemt klarer ekstreme opgaver. Samtidig er det nemt at regulere klippehøjden ved at justere slæbeskoene i begge sider.​

Systemet sikrer i det hele taget en ensartet klipning, og det gælder på både engarealer og ujævnt terræn. Den kan bruges til græs, siv og lignende, og der er minimal vedligeholdelse på maskinen.

Vi giver altid råd og vejledning, når vores kunder skal have en brakpudser eller en anden maskine til jordbearbejdning, såning og gødning. Vi fremsender gerne en trykt brochure, inden vi drøfter nærmere.

Vi har også andre landbrugsmaskiner og redskaber til landbrug, skovbrug og maskinstationer. Du kan finde de fleste her på hjemmesiden, og du kan kontakte os, hvis du ikke kan finde det, som du leder efter, eller hvis du har specielle ønsker.

MO Implements A/S