Stennedlægningsfræser fra Agrotec til jordbearbejdning

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf.: (+45) 96 14 04​ 44 eller send os en email på mo@mo-i.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Køb din næste stennedlægningsfræser hos MO Implements A/S. Vi har stor ekspertise i både stennedlægningsfræsere og almindelige fræsere til jordbearbejdning i hele Danmark.

Vi anbefaler vores fræser fra Agrotec, der er en mindre fabrik i det nordlige Italien.

Håndtering af græs og sten med en effektiv stennedlægningsfræser

Vores stennedlægningsfræser er en absolut højkvalitetsmaskine, og den kan leveres med en arbejdsbredde fra 80 centimeter og op til 305 centimeter. Den kan endvidere leveres med en såmaskine. Derudover kan vi levere en fræser på 55 centimeter eller 75 centimeter til 2-hjulstrukne traktorer.​

Sten, murbrokker og store græsklumper er altid problematisk ved jordbearbejdning i forbindelse med græs eller afgrøder. Agrotec har derfor udviklet et komplet sortiment af effektive og funktionelle stennedlægningsfræsere, som du har muligheden for at kunne gøre brug af i din virksomhed.

En fræser fra Agrotec har et dobbelt chassis, der består af to plader med luft imellem, og den har en overdimensioneret transmission, ligesom akslen knivene på er særdeles kraftigt konstrueret.

Dermed bliver der tale om en pålidelig maskine, der kan klare selv de sværeste opgaver.

Vi giver altid gode råd og grundig vejledning, når vores kunder skal anskaffe maskiner til jordbearbejdning, såning og gødning.

Vi har et stor udvalg af redskaber og maskiner til landbrug, skovbrug og maskinstationer. Hvis du ikke kan finde den ønskede maskine her på siden, kan du kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde.

MO Implements A/S